Zonwering


 

Binnenzonwering

Onze zonweringsprodukten zijn zó veelzijdig, dat ze in ieder interieur nét dat extra persoonlijke geven. Door de bijna eindeloze variëteit aan materialen, kleuren en dessins, kan iedereen zijn eigen droomhuis verwezenlijken. Of dat nu klassiek, romantisch, design of modern is, wij hebben voor iedere smaak, sfeer en op elk gewenst formaat een schitterende kwaliteitsoplossing.

 

Rolgordijnen

Wij hebben een zeer brede collectie rolgordijnen met een hoeveelheid aan kleuren. De collectie bestaat uit katoenen en polyester stoffen. Deze zijn leverbaar in exclusieve dessins, in uni tinten en in kleurige, vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers. Ook kunnen de rolgordijnen voorzien worden van verschillende schulpranden met een bijpassende bies of een fraaie roede van hout of edelstaal. Uw rolgordijn wordt op elke gewenste maat gemaakt in de uitvoering die u kiest. De rolgordijnen zijn leverbaar met verschillende bedieningsvormen. Standaard wordt het rolgordijn met een zelfremmend kettingsysteem geleverd. De toenemende vraag naar comfort binnenshuis speelt een steeds grotere rol. Hiervoor is een elektrisch bedienbaar rolgordijn een uitstekende oplossing.

 

Vouwgordijnen

Wilt u luxe en een verfijnde uitstraling aan uw interieur toevoegen? Dat kan met behulp van vouwgordijnen. Het produkt krijgt zijn charme door de combinatie van het nonchalante karakter van het gordijn en de verfijnde bedieningstechniek. De uitgebreide collectie bestaat uit zowel stoffen met dessin, uni stoffen als transparante stoffen. Wilt u een nonchalante uitstraling, dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn zonder baleinen. Wilt u een strakker aanzien bereiken, dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn met baleinen.

 

Paneelgordijnen

Voor wie toon en stijl wil zetten in het interieur zijn paneelgordijnen een aanrader. Brede banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden, geven een stijlvolle uitstraling aan elke ruimte. Paneelgordijnen kunnen perfect worden toegepast bij schuifpuien en grote raampartijen. Maar ook als scheidingswand is het paneelgordijn uitermate geschikt. Kortom, er is voor vele situaties een mogelijkheid om elke gewenste sfeer te creëren.

 

Horizontale jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën worden van zeer hoogwaardig aluminium vervaardigd. De collectie omvat zowel gladde lamellen als lamellen met een structuur, zoals geperforeerde items. De lamellen laten het licht zeer diffuus door en hebben daardoor een prachtige zachte uitstraling. Alle onderdelen van de jaloezie, zowel lamel, bovenbak, onderbak als koorden worden kleurgecoördineerd geleverd. Er zijn verschillende lamelbreedtes leverbaar. De fijnen lamellen van 16 en 25 mm en de wat bredere lamellen van 35 en 50 mm.

 

Verticale jaloezieën

Wasbare en brandvertragende stoffen lamellen, onderhoudsvriendelijke aluminium en P.V.C. lamellen zijn leverbaar in een zeer uitgebreid kleurenscala en diverse lamelbreedtes. Door de ruime keus is er voor elk interieur een passende mogelijkheid. Thuis én op de werkplek!

 

Plissé en Duette shades

De Plissé collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen met een prachtig zacht, licht effect dat en rustige toonzetting in uw interieur teweegbrengt. De duette shade is eigenlijk een ‘dubbele uitvoering’ van de Plissé. De stof heeft een honingraatvormige structuur. Deze heeft een extra isolerende werking, met name de gemetaliseerde uitvoering. Daarnaast is de stof , door zijn dubbelwandigheid, extra sterk. Er is keuze uit verschillende stofvormen. Daarnaast is de Duette leverbaar in Full-tone (voor- en achterzijde één kleur) of Duo-tone (voorzijde in kleur, achterzijde wit). Met deze Duo-tone kunt u uw raambekleding aan de buitenkant éénzelfde witte kleur geven terwijl u binnen alle kamers van verschillende kleuren raambekleding kunt voorzien.

 

 

 

Houten jaloezieën

Onder de naam ´Venetian Blinds’ waren horizontale jaloezieën met houten lamellen eeuwen geleden al populair als zonwering. Tegenwoordig worden de houten jaloezieën vooral gewaardeerd om hun exclusieve karakter en de bijzonder decoratieve eigenschappen. Wij hebben de keuze uit verschillende modellen welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn met diverse opties.

 

 

BUITEN ZONWERING

 

Screens

Deze vlakhangende zonwering is zeer functioneel en compact. Screens bieden bij lage zonnestanden goede bescherming tegen invallend zonlicht. Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigzins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht voor zo'n 85 procent gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hier echter bij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk heeft. Een ander groot voordeel is dat screens in de winter ook nog eens energiebesparend werken. Screens zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar nog eens mooi ook!

 

Horren

Het horren-programma (oprolbare hordeur, rolhor, inzethor, schuivende hordeur, scharnierende hordeur) biedt voor iedere deur of raam een perfecte oplossing. De hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Het gehele horrenprogramma is leverbaar in de kleuren wit, bruin en aluminium (naturel).

Luxaflex

Lega

GB products

Toppoint

 

IJsselkade 53 8261AG Kampen   |   Copyright © 2010 Woninginrichting Helleman - Webdesign: Teleweb van Marle