Vloeren

Tapijt

Tapijt geeft warmte en sfeer aan uw inrichting. Het is veerkrachtig, warmte isolerend en geluiddempend, zeker in combinatie met ondertapijt. Bij ons treft u een ruim assortiment tapijt aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Tapijt is verkrijgbaar in kwaliteiten geschikt van woonkamer tot zolder en alles wat daar tussen zit. Wij kunnen u bij het maken van de juiste keuze een vakkundig (kleur)advies geven. Ook voor de stoffering van uw trap bent u bij ons aan het juiste adres.

Vinyl

Novilon is een heel gemakkelijke vloer en is perfect te reinigen door de intensieve behandeling tijdens het productie-proces. Nieuw is de NOVILON VT Wonen collectie, waarin de deskundigheid en smaak gecombineerd werden voor een nieuwe collectie vloerbedekking. VT Wonen is geschikt voor het hele huis en heeft een naturel uitstraling van zachte stoffen en stoere materialen.

Marmoleum

Marmoleum levert vloeren in linoleum en laminaat en biedt tal van decoratieve mogelijkheden. Het is verkrijgbaar in banenmateriaal, als tegels en in klikpanelen met een eenvoudig kliksysteem. Hout en Marmoleum zijn ook perfect combineerbaar want net zoals hout is Marmoleum een natuurlijk product en neemt snel de omgevingswarmte aan. Elke Marmoleumkleur heeft een bijpassende effen lasdraad waarmee mooie effecten bereikt kunnen worden in uw vloer.

Laminaat

U droomt van een prachtige vloer die snel en makkelijk te plaatsen is?
Laminaat  waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken, zonder lijm? Met een stijlvol en duurzaam resultaat? Dankzij het originele Uniclic systeem van Quickstep, leggen wij de perfecte vloer waar jong en oud gegarandeerd jarenlang plezier aan beleven. Zelfs wanneer u ooit beslist om te verhuizen, want de vloer is eenvoudig demonteer- en herplaatsbaar.

design en topkwaliteit onder je voeten

Geniet maximaal van je Quick-Step® vloer.

de superresistente toplaag

Een nog sterkere toplaag

De scratch guard technology is het ultieme resultaat van jarenlang onderzoek en investeren op het vlak van duurzaamheid.
De voordelen zijn meteen duidelijk: de toplaag van je vloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kan genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer.

design dat blijft

De mooiste designs

Design is even belangrijk als kwaliteit. Daarom selecteren onze designers enkel de mooiste decoren met een natuurlijke variatie die ook in jouw woonbeeld passen.

Licht- en zonbestendig EN 438-2, 16/BL ref>6

een Quick-Step® vloer is lichtbestendig: dat wil zeggen dat hij niet verkleurt, ook niet als hij veel aan (zon)licht blootgesteld wordt. en dat kan je van niet veel vloeren zeggen.

de solide basisplaat

Slag- en stootbestendig

Het hart van Quick-Step® laminaat is een HDf plaat van topkwaliteit. Deze wordt in eigen huis gemaakt en is beter dan de geldende en- en iSo normen. Deze harde kern in combinatie met de resistente toplaag beschermt je vloer op zijn best tegen vallende voorwerpen, schoenen met stiletto hakken, etc.

Vochtbestendig

Onze watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte van onze clicksystemen bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht. wees dus niet bang voor ongelukjes met gemorste drankjes.

Massief geluid

Quick-Step® is een streling voor oog én oor. De harde kern plaat is geoptimaliseerd voor het gebruik in onze vloeren en geeft in combinatie met een Quick-Step® ondervloer een massief, aangenaam geluid.

Antistatic

Elke Quick-Step®vloer heeft een unieke blijvende antistatische behandeling ondergaan. met een Quick-Step® vloer behoren storende elektrostatische ontladingen tot het verleden.

Bruikbaar op vloerverwarming

Je Quick-Step® vloer is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Het leggen van de vloer gebeurt ook hier zwevend. belangrijk is dat u de juiste ondervloer kiest. Raadpleeg je Quick-Step winkel voor advies.

IJsselkade 53 8261AG Kampen   |   Copyright © 2010 Woninginrichting Helleman - Webdesign: Teleweb van Marle